Featured

Getting Project Done Teambuilding & Teamsessies

De teambuildingsessie  velen kennen het: Bruggen Bouwen, Management Drives, Energy DrivesGDQ sessies, Past Perfomance sessies, Uit eten met elkaar het is allemaal wel eens langsgekomen.

Wat mij ervan bij gebleven is: en door.... kortom wat doe je ermee na de teambuilding sessie? Als je periodiek een teambuilding sessie doet zoals bij Past Perfomance of GDQ sessies de bedoeling is, dan is het effect wel groter. Voor mij was het bijvoorbeeld best confronterend om bij een eerste Past Perfomance sessie in combinatie met een Management Drives questionaire te horen te krijgen dat je met een ander teamlid waarschijnlijk niet effectief en constructief kan samenwerken. Dat leidt er dan wel toe dat je wel extra je best gaat doen, om er dan achter te komen dat het soms ook echt niet lukt. Wat ik geleerd heb van die sessies: spreek het uit als je moeite hebt met elkaar en plan daar ook gelegenheid voor.  Hier wil ik graag wat mee doen en zo kom ik op de GPD-sessies.

Dit gezegd hebbende kan Getting Project Done daar iets in betekenen. Door een eenmalige GPD-teambuilding en een aantal GPD-sessies erna  kan de samenwerking en de project efficiëntie verhoogd worden.
Deze sessies zijn dan een dagdeel en gaan uit van het principe Informatiebeheersing = Projectbeheersing , vanuit de benadering dat kenniswerken een ambacht is en je dus informatie met elkaar deelt vanuit ervaring.

Wat heeft aandacht in een GPD-sessie:

  • Effectief samenwerken
    • Informatie delen
    • Communiceren met beschikbare middelen
  • Work Management
    • Getting Things Done principes
  • Team Performance
    • Hoe "meten" we het?
    • Wat kunnen we er mee?

Mocht er intersse zijn neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de chat/whatsapp op deze website

 

Related Articles

Grip op Stress en Werkdruk

Training GTD basis - in de Praktijk

Informatie

Alle informatie op deze website komt uit diverse bronnen.
Bij alle informatie is te herleiden wat de oorsprong is.

De informatie wordt zoveel mogelijk actueel gehouden,
maar het kan gebeuren dat de nieuwste informatie er nog
niet op staat. Dat horen we dan graag